Szponzorációs lehetőségek

Az alábbi megjelenési lehetőségek tökéletes kiegészítői a kiállítói fellépésnek. Céljuk, hogy Ön méginkább látogatóink figyelmének középpontjába kerüljön. Az következőkben tájékozódhat arról, hogy kiállítói standján túl milyen lehetőségek állnak még rendelkezésére, hogy ügyfeleit megszólítsa.

Főszponzor

Még többre vágyik? Legyen Ön a Personal Hungary hivatalos partnere. Szponzoring csomagunk kiemelt online, nyomtatott illetve a helyszínen való  meg-jelenést biztosít!

EUR 6.500,-  

Szakterület szponzoráció

  1. Bérezés, Juttatások, Ösztönző rendszerek
  2. Szervezetfejlesztés, Képzésfejlesztés (Tréning, Coaching, Alternatív képzés-fejlesztési eszközök)
  3. HR Informatika
  4. Toborzás – Kiválasztás  (Új munkaerő beillesztése, Utánpótlás programok) 
  5.  Változásmenedzsment 
  6. Munkaügy, Munkajog
  7. Corporate Health

ÚJDONSÀG Exkluzív szakterületenként EUR 1.500,-  

Előadás szponzoráció

Szeretne előadást tartani a kiállításon, de nem érdeklődik mint kiállító? Hívja meg potenciális ügyfeleit 45 perces előadására amit kiemelten hírdetünk.

ÚJDONSÀG EUR 1.750,-    

Látogatói regisztráció szponzoráció

Minden látogató előzetesen regisztrál honlapunkon. A sikeres regisztráció után kapnak PDF formátumban egy bárkóddal ellátott visszaigazolást.  Ezen a belépőjegyen melyet minden látogató megkap, illetven a helyszíni regisztrációs pultokon feltüntetjük cége logóját.  

ÚJDONSÀG  Exkluzív   EUR 1.250,-    

Catering- szponzoráció  

A látogatók legalább egy negyedórára betérnek a büfé területére kicsit „lazítani“. Ez egy jó lehetőség, hogy közvetlen módon hívja fel magára a figyelmet, és nyerje meg magának leendő partnereit. Állítsa ki itt a roll-up-ját vagy helyezze ki molinóját. ( 2x1 m)  

ÚJDONSÀG EUR 600,-    

WLAN szponzoráció  

A kiállítás helyszínén minden látogató számára biztosítjuk az ingyenes WiFi elérhetőséget. Legyen Ön a Personal Hungary kizárólagos WiFi szponzora, és használja ki a standterületen kívül járó exkluzív megjelenéseket!

ÚJDONSÀG Exkluzív EUR 2.500    

Premium-Lounge szponzoráció

VIP vendégeinknek, előadóinknak egy külön 10 m² terület, Lounge-ot rendezünk be, amit Ön kizárolagosan szponzorálhat. Ezen a helyen kirakhatja plakátjait, roll-up-ját  illetve ajándéktárgyait.

ÚJDONSÀG  Exkluzív EUR 2.200,- 


Reklámozási lehetőségek

Reklámtáskák        

A bejáratnál minden látogató kap egy az Ön céglogójával ellátott táskát. A táska tartalmazhatja a kiállítói katalógust és további információkat a kiállítással kapcsolatban.
A táskákat Önök biztosítják. 
Exkluzív  EUR 1.000,-(naponta/az előállítást nem tartalmazza)

Látogatói nyakbaakasztók   

Regisztrációjakor minden látogató kap egy személyreszóló látogatói igazolványt, mely egy nyakbaakasztón függ. Használja ki ezt a lehetőséget, és állítsa saját vállalatát a középpontba!     Exkluzív
EUR 1.000,-(naponta/az előállítástnem tartalmazza)

Hirdetés a kiállítási kézikönyben  

Kiállítási Kézikönyvünket 2000 példányban nyomtatjuk, és minden látogató számára ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk. A kiadvány tartalmazza az ábécé-sorrendű kiállítói listát, a termék-indexet és az alaprajzot. Átlátható és megbízható keresőeszközként a döntéshozók számára egész évben referenciaként szolgál. A B2, B3, B4 oldalakon és a katalógus belsejében lehetőség van egy és fél oldalas, színes és fekete-fehér hirdetések elhelyezésére.

már EUR 400,- tól

Logó a kiállítói kézikönyvben található alaprajzon       

Segítse látogatóit, hogy minél gyorsabban, egyszerűbben megtalálják standját a kiállításon! A Kiállítási Kézikönyv, melyet minden látogató ingyenesen kap, tartalmazza a kiállítói terület alaprajzát. Ezen az alaprajzon elhelyezett logó már az első pillanatban felhívhatja a látogatók figyelmét pavilonjára.   

csak max. négy cég részére EUR 300,-

Beiktatás a termékindexbe 

A szolgáltatások szerint csoportosított cégjegyzék által a látogató közvetlenül egy adott termékre, szolgáltatásra kereshet. Az Ön adatai illetve logója a választott termék-index(ek) alatt jelennek meg, hogy az adott szolgáltatás iránt érdeklődő látogató garantáltan egész évben megtalálja Önt!
Most már ONLINE is!   

EUR 60,-

„Kiegészítő szöveg (cégprofil) a kiállítói kézikönyvben 

Az alapbeiktatás mellett az ábécé-sorrendű kiállítói listában egy cégprofilját ismertető leírással segítheti elő vállalata promotálását. A szöveg vállalatának elérhetősége, logója mellett jelenik meg.    már EUR 50,- tól

„Ön itt áll“ - logó a kihelyezett alaprajzokon  

Könnyítse meg a látogatók dolgát, és vezesse őket egyszerűen és elegánsan standjához, a kifüggesztett alaprajzokon elhelyezett logó segítségével! Az alap-rajzokat a kiállítás helyszínén, stratégiai metszőpontokban függesztjük ki.    csak max. négy cég részére
EUR 800,-

Hirdessen az előadások szüneteiben!   

Ez a reklámlehetőség egy költséghaté-kony megoldás, hogy az Ön üzenete garantáltan minden látogatóhoz eljusson! Az előadások szüneteiben vállalatának hirdetését vetítjük az egyik, vagy akár mindkét Gyakorlati fórum vetítővásznára. (A hirdetés előállítási költsége Önt terheli.) Video / bemutatkozó kisfilm is lehetséges
már EUR 400,- tól (fórum/2 nap)

„Sok út vezet...“ - az Ön hoszteszei a csarnok teljes területén 

Ezzel az eszközzel kibővítheti kiállítói terét, és elérheti, hogy a látogató a csarnok teljes területén Önre találjon. A reklámlehetőség megvásárlásával Ön lehetővé teszi, hogy hoszteszei a csarnok teljes területén terjeszthessék vállalata szórólapjait.
EUR 400,- tól  (fő/2 nap)
 
Ebédidő = Reklámszünet        

A kiállításra érkező látogatók legalább egy negyedórára betérnek a büfé területére kicsit „lazítani“. Ez egy jó lehetőség, hogy közvetlen módon hívja fel magára a figyel-met,és nyerje meg magának leendő partnereit.
Használja az asztalokat promóciós területként, hirdesse különleges ajánlatait, helyezze el brossúráit, ajándéktárgyait!   
EUR 500,-  (az előállítást nem tartalmazza)



Egészéves reklámozási lehetösegek

Hirdetés hírlevelünkben

A Szakkiállítást megelőzően rendszeresen küldünk látogatóink számára tájékoztató értékű hírleveleket, adatbázisunkban található közel 17 000 cím részére. Önnek lehetősége van arra, hogy a hírlevelekben hirdetést jelentessen meg, és ezzel látogatóinkat megszólítsa! Méret: 350x250 Pxl.

EUR 400,-

Banner elhelyezése a www.personalhungary.hu weboldalon

Használja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy már időben felhívja magára a figyelme!. Engedje feltüntetni bannerét (hiperlinkkel, 125 x 65 pixel) a Personal Hungary weblapján, rotációs rendszerben!

már 200,- EUR-tól

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Médiapartnerek