Legyen ott Ön is 2017-ben!


A Personal Hungary szervezőcsapata és a spring Messe Management a kiállítas előkészítése során mindvégig támogatja Önt! Válassza ki az Önnek leginkább megfelelő standot, ahol az Ön cégének megfelelö méretben és módon mutatja be termékeit és tevékenységét! Csapatunk közvetlen tanácsadással is segíti ebben és közvetíti a standépítő céget is. Oldalunkon megtalálja a standépítéssel, megjelenéssel és egyéb gyakorlati tudnivalókkal kapcsolatos információkat a "Letöltés" menüpontban.

Ne feledje: a sikeres kiállítás tervezés kérdése!

A személyzeti vezetőknek folyamatosan el kell tudniuk igazodni a HR-megoldások és szolgáltatások széles kínálatában, ezért naprakész konkrét, gyakorlati információkra van szükségük. Ez lehetőséget biztosít egyfelől a kiállítóknak arra, hogy a gyakorlatban mutassák be és magyarázzák el alkalmazásaikat és termékeiket. Rendkívül vonzó lehet ez a kombináció másfelől a látogatók számára is, hiszen részt vehetnek számos, különböző témakörben megrendezett magas színvonalú előadáson és vitafórumon.

Foglalja le még ma az Önnek legmegfelelőbb standot, hiszen a standok kiosztása a jelentkezések sorrendjében történik!

Kiállítói lehetőségek


Megjelenési lehetőségek

Standterület

A Personal Hungary kiállításszervező csapata segítséget nyújt Önnek a szakkiállítás előkészítéséhez, mert a spring Messe Management számára Ön az első!
A Personal Hungary szakkiállításon Ön szabadon választhatja ki a standjának helyét. Mindegy, hogy sziget, front, sarok vagy soros elrendezésű standot részesít előnyben - nálunk lehetséges minden standformáció, hogy Ön a lehető leghatékonyabban tudja bemutatni a vállalatát.    
A spring Messe Management szívesen ad tanácsot az optimális hely kiválasztásában.
Kérésére kompetens standépítő cégeket ajánlunk Önnek, amelyek segítenek Önnek a rendezővel együttműködve a megfelelő megjelenési marketing kialakításában. Személyes kapcsolattartónk szívesen áll rendelkezésére minden ezzel kapcsolatos kérdésben. Kívánságára kompetens standépítő cégeket ajánlunk Önnek, és segítünk a megfelelő megjelenési marketing kialakításában.

Online kiállítói kézikönyvünk segítségével sikeres lesz a kiállításon való részvétele. Különböző reklámeszközöket rendelhet, elektronikus belépőjegyeket küldhet az ügyfeleinek, és nyomon követheti, hogy ki melyik időpontban látogatott el a szakkiállításra.

Standterület 9m2-től rendelhető!

 

 


Standépítés

Szeretne résztvenni mint kiállító a Szakkiállításon, de nem tudja, hogy milyen módon? Szívesen segítünk abban, hogy a vállalatának egyedileg megfelelő megoldást találjunk.

Amennyiben igényli,  modulstand építését biztosítjuk, áruk négyzetméterenként változik.

A modul stand magába foglalja a következő kiegészítő berendezéseket és felszereléseket:

  • hátsó falak   
  • oldalfalak   
  • szőnyeg   
  • 0,5 - 2 kW elektromos hálózati csatlakozás fogyasztás nélkül   
  • lámpatestek (=1spot minden 3m²)   
  • kiállító nevének megjelenítése (max. 30 karakter)   
  • 1 asztal   
  • 4 szék   
  • papírkosár

Kiegészítő installációk az Önök speciális igényeinek megfelelően is rendelhetők: mint pl. íves pult, prospektustartó, hűtőgép, állófogas... vagy egyedi kivitelezésben logók, grafikák nyomtatása.

A "Letöltésben" megnézheti az installáció kiegészítők rövidített listáját, ugyanitt  megtalál mindent szükséges információt a stand építéséről és bontásáról.


Különleges terület

A  kiálítás egyik központja a  Tréning&Coaching Interaktív Terület. Mindazon cégeknek, akik ezen a szakterületen tevékenykednek, kínáljuk ezt a lehetőséget. Az előadó téren a két nap során naponta kétszer, összesen négyszer 30 perc interaktív bemutatót tarthatnak az itt standterületet foglaló kiállítóink. Minden előadás megjelenik a weboldalunkon egy rövid beharangozóval, illetve a helyszínen a programokat hirdető oszlopon/hirdetőtáblán.

A "Letöltés" menüpontban megtealálja a terület alaprajzát.


Térítésmentes Workshop

A korábbi sikerekre és a résztvevők pozitív visszajelzéseire alapozva a kiállításra felkészítő térítésmentes workshopot szervezünk szeptemberben Kiállítóink részére. A Personal Hungary szakkiállítás koncentrált üzleti lehetőséget biztosít a kiállítóink részére, amelynek professzionális hasznosítása a befektetést többszörösen megtérítheti. A workshop keretében hasznos tippekkel, ötletekkel szolgálunk kiállítóinknak annak érdekében, hogy megjelenésüket még sikeressebbé tegyük.

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Kapcsolattartó

Réh Ágnes

Projekt koordinátor

a.reh @ messe.org
Tel: +36 1 886 2842

Médiapartnerek