Personal Hungary Emberi Erőforrásmenedzsment Szakkiállítás


Számos érv szól amellett, hogy HR-menedzserként keresse fel a Personal Hungary szakkiállítást: a Personal Hungary a HR-szolgáltatók ill. termékeik és a gazdasági élet ill. közigazgatás HR-döntéshozóinak találkozási pontja. A Personal Hungary a szakmai közönség számára sokrétű, szinte felülmúlhatatlan szakmai kínálatot biztosít. Tájékozódhat a legújabb fejlesztésekről, termék- és szolgáltatás újdonságokról. Lehetőség nyílik új, prosperáló üzleti kapcsolatok kialakítására, mely az Ön cégének eredményességét is növeli. Az interaktív tereken és fórumokon közvetlen tapasztalatcserére is lehetőség nyílik.

Hírlevél

Értesüljön Ön is az elsők között az aktuális trendekről!

Felíratkozás a hírlevélre

Hatékony, informatív, interaktív

A Personal Hungary a HR szakterület találkozási fóruma Budapesten: a legnagyobb cégek, innovációközpontú programok, interaktív fórumok és első kézből szerzett információk a szakma újdonságairól. Ezek teszik a Personal Hungary szakkiállítást egy emlékezetes élménnyé.

Minden HR megoldás egy helyen

Információ és innováció egyszerre érhető el: kiállítói tér, interaktív területek, fórumok, találkozási pontok. Mindezt és még több lehetőséget kínál a Personal Hungary. Több, mint 60 kiállító jelenik meg az innovatív emberierőforrás-management zászlaja alatt a budapesti kiállításon. Mi összehozzuk Önt velük!

Kiállítás és konferencia egyben

Több, mint 100 előadás és 32 szakértői program során tájékozódhat élőben vezető döntéshozóktól és szakemberektől, így a Personak Hungary szakkiállítás tartalmas és informatív, akár a legnívósabb konferenciák! Elismert vendégelőadók, izgalmas előadások és interaktív lehetőségek széles tárházát tesszük elérhetővé Önöknek.

"Get connected, stay connected"

A szakértők itt találkoznak: használja ki Ön is a Personal Hungary által nyújtott lehetőséget a szakmai tapasztalatcserére kollégáival. Számos lehetőséget kínálunk a kapcsolatteremtésre és építésre. Ossza meg véleményét, tapasztalatait és létesítsen új üzleti kapcsolatokat, amik sikeresebbé teszik Önt!

A holnap trendjei

Hogyan változik a munka világa? Mik az aktuális trendek? Vitassa meg szakértőkkel a Personal Hungaryn a HR szakterület  legújabb fejlesztéseit, változásait és inspirálódjon Ön is! Alakítsa velünk a jövőt!

Helyszín


Personal Hungary a Millenáris "B" épületében várja látogatóit. Megítélésünk és korábbi kiállítóink visszajelzése szerint az új helyszín kiváló körülményeket és új lehetőségeket biztosít a szakmai eseményhez.

A Millenáris Budapest központjában található, közel a metróállomáshoz, megfelelő parkolási lehetőséggel.
A Millenáris Park a Széll Kálmán tértől 5 percre található. A bejáratához a Lövőház utcán (a Mammut 1 és 2 között) az első keresztutcáig, a Fény utcáig kell sétálni. Itt jobbra fordulva, kb. 200 métert haladva található a Millenáris Park bejárata.

Tömegközlekedéssel a Millenáris Park könnyen megközelíthető a 2-es metróval, a 18-as, az 59-es és a 61-es villamossal, az 5-ös, a 16-os, a 102-es és a 139-es buszokkal (Széll Kálmán tér), illetve a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér).

Az autóval érkezőknek javasoljuk, hogy a Mammut Bevásárlóközpontban keressenek parkolási lehtőséget. Élje át személyesen a #PH18-at a helyszínen!


Médiapartnerek