a
2017. november 15-16.
csak
0
nap
0
óra

Szponzorok és Partnerek


A Personal Hungary szakkiállítás és az előadássorozata egyaránt profitál a szponzorokkal és partnereinkkel folytatott szakmai együttműködésből. Neves vállalatok, szakmai szövetségek és a szaksajtó tagjai tapasztalatának és szaktudásának felhasználásával járulnak hozzá a szakkiállítás sikeréhez.

Szakmai Partner


Parrish & Crawler International

A mi munkánk maga az ember. Legyen az aktuális feladatunk akár egy képzés-fejlesztési folyamat, akár egy szervezetfejlesztési projekt vagy egy HR tanácsadási feladat, sosem felejtjük el, hogy minden esetben emberek, vagy emberek csoportja, akikre építve a szervezet eléri a kitűzött célokat. Mi ebben az utazásban segítjük a szervezeteket.

A figyelmünket, időnket, szakmai tudásunkatés energiánkat fordítjuk ügyfeleinkre.

Szponzorok


Vienna Life Egészségrendszer

A Vienna Life Biztosító az osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) tagja, és élet-, egészség- és utasbiztosítóként van jelen a piacon. A Personal Hungary kiállításon évek óta képviseljük magunkat egészségfejlesztés témában, mely a munkáltatói juttatások egyik kiemelt területe, idén pedig a Corporate Health szakterület szponzoraként veszünk részt a rendezvényen.

GROW Csoport

A GROW Csoport több mint 20 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező, szervezet fejlesztő és tanácsadó cég, mely integrált megoldásokat, és személyre szabott projektet kínál. Törekvéseiket és sikereiket a Business Superbrands díj is jól mutatja. Több mint 40 fős csapattal, valamint szerteágazó szakmai és iparági háttérrel biztosítja ügyfelei számára az egyenletes, magas minőséget.

Kiemelt támogatók


HVG HR Center

A HVG HR Center kommunikációs csatorna a HVG hetilap, a Jobline.hu állásportál, a Karrier Plusz kiadvány, a HVG Állásbörze és a HR Plusz kiadvány segítségével a munkaerő-piac összes szereplője számára célzottan éri el a szakembereket - a pályakezdőktől egészen a felső vezetőkig.

Jobline.hu

A jobline.hu 2000 óta a kvalifikált álláskeresők egyik legkeresettebb fóruma. Egyedisége, hogy itt nem kizárólag álláshirdetéseket találunk, hanem folyamatosan frissülő, szerkesztőségi és szakértői anyagokat is. A portál 2011-ben teljesen megújult funkciókkal és külsővel támogatja az álláskeresőket.

Támogatók


Nemzetgazdasági Minisztérium - Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat

Az állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalok, a fővárosi kerületi és járási hivatalok valamint - a munkaerő-piaci feladatok ellátása tekintetében - a nemzetgazdasági miniszter által vezetett Nemzetgazdasági Minisztérium együttesen alkotja a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat szervezetrendszerét. A Szolgálat feladata a kormány foglalkoztatáspolitikai céljainak megvalósítása.

Monster Magyarország Kft.

A Monster a világ egyik legnagyobb online karrierportálja, mely nemzetközi szintre emeli a toborzás és munkaerő-keresés fogalmát. Álláshirdetéseken és CV adatbázisokon túl, korszerű applikációkkal, employer branding szolgáltatásokkal, social media megoldásokkal is támogatjuk a legjobb szakemberek elérését. Válassza a Monsterben rejlő lehetőséget!

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Médiapartnerek