Díjátadók, események, ünnepélyes pillanatok a #PH17-en!


ZYnternship Awards díjátadó - Versenyben a legjobb gyakornoki és pályakezdő pozíciók

A verseny harmadik éve keresi a legjobb gyakornoki és pályakezdő programokat és mutatja meg mi zajlik az ajtók mögött.

Eddig közel 60 vállalat mutatta meg, hogyan élik náluk mindennapjaikat a fiatalok.

A szakma neves képviselőiből és diákvezetőkből álló zsűri vizsgálja a kiválasztás folyamatát, a résztvevők elégedettségét és a hosszútávú fejlődési potenciált, de nem maradhat el a közönség véleménye sem.

A díjátadóra a Personal Hungary Szakkiállítás keretein belül kerül sor. 

2017. november 15. 16.50 - 17.30, Employer Branding Stage


TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN

Azon idősebb, 60 év feletti nők és férfiak munkában való megtartása, akik még aktívnak érzik magukat és tettre készek, és akiknek a tudása és tapasztalata gyakran elveszik egyik napról a másikra a nyugdíjazás következtében. Mivel a magyar munkaerőpiac jelentős munkaerőhiánnyal küzd, kívánatos lenne, ha tovább dolgozhatnának, esetleg részmunkaidőben, és egyéb rugalmas foglalkoztatási formákban, így boldogabb, megelégedett, tevékeny időskor várna rájuk. Egyidejűleg átadnák és hasznosítanák a tudásukat a következő generációk és az egész társadalom érdekében.

Szeretnénk külön felhívni a figyelmet a 60 év feletti nőkre, mint értékes ám kihasználatlan kapacitásra. Egyszerre van szükség rájuk a munkaerő piacon és a családban is, hiszen „szendvics generációként” egyidejűleg hárul rájuk a gyermekeikről, szüleikről és unokáikról való gondoskodás felelőssége. Fontos, hogy az élethosszig való tanulás és a rugalmas munkavégzés lehetősége számukra is biztosítva legyen.

2017. november 16. 15.15 - 17.15, Corporate Health Fórum


A „Legjobb Női Munkahely” díj átadása

A 2007-ben az „Egyenlő Esélyek Mindenki Számára Európai Év” tiszteletére elindított kezdeményezés célja, hogy rámutasson az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére. A pályázat az alábbi két munkaadói csoport részére kerül kiírásra: 20-250 fő munkavállalót foglalkoztató, valamint 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató munkáltatók. 

A „Legjobb Női Munkahely – 2016” Pályázat beküldési határideje: 2016. szeptember 30.

A „Legjobb Női Munkahely – 2016” Díjak ünnepélyes átadására a Personal Hungary Szakkiállítás keretein belül kerül sor. a „Munka és Családi Élet Egyensúlya - Minden Korban” című nemzetközi konferencia keretében.

2017. november 16. 14.40 - 15.10, Gyakorlati Fórum 1.

Médiapartnerek