Köszöntő


Kedves Partnereink!

Ahogy a világ, úgy változunk mi is, így a Personal Hungaryt novemberben a Learning by Experience, a CreateInnovate és Connect hívószavak illusztrálják, azaz fókuszban az Interaktív HR élmÉNy! Az idei program és a rengeteg innovatív megoldás garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számítását. Interaktivitás, közvetlen kapcsolat a kiállítókkal és a látogatókkal, workshopok, Touch & Play, MeetingPoint, Networking Est, stb. Lépések a közös és sikeres jövő felé.  

Learning by experience

Tanulás és élményszerzés, gyakorlati tapasztalatok útján. A kiállításon igyekszünk mindezt kézzel foghatóvá tenni: Touch & Play a Personal Hungaryn! A kiállítói standokon látogatóinknak lehetőségük van felmérni, kipróbálni, megkóstolni, megérinteni, elkészíteni, kitölteni, megtapasztalni, eljátszani stb. a szolgáltatásokat vagy termékeket. 

Create

Létrehozni, megalkotni valamit elégedetté tesz. Az általunk létrehozott rendezvényen szakmai barátságok, együttműködések alakulnak ki, a workshopok során pedig a látogatók hasznos gyakorlati tapasztalatokra tehetnek szert, melyeket akár már másnap használhatnak, beépíthetnek a saját munkafolyamataikba. A szakmai programok, előadások, workshopok mind az új, értékes kapcsolatok kialakítását és tudás megszerzését szolgálják.

Innovate

Újulás, megújulás. Idén mi is ezt tesszük. Várjuk vendégeinket a nemzetközi szakma újdonságaival, mindezt külföldi előadók tolmácsolásában. Helyet kap tematikánkban az egyre népszerűbb Employer Branding és Corporate Health,  de bemutatjuk a legújabb HR-t segítő termékeket és szolgáltatásokat, és gondoltunk a Startupokra is.

Connect

A kapcsolatépítés a szakmai barátságok kezdete, sokszor a jól működő üzleti kötelék alapja is. Idén a Networking Est keretében biztosítunk még nagyobb teret, hogy a kiállítók és a látogatók közelebb kerüljenek egymáshoz.

Szeretettel várjuk 2017. november 15-én és 16-án a 14. Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításon! Gondoljon ránk kiállítóként és látogatóként egyaránt!  

Szívélyes üdvözlettel:  

Német Gábor

Director, Personal Hungary

spring Messe Management GmbH

Hírlevél

Értesüljön Ön is az elsők között az aktuális trendekről!

Felíratkozás a hírlevélre

Vendégelőadók


Vendégelőadói programok


Élje át ön is a #PH17-et a helyszínen!


Médiapartnerek