a
2017. november 15-16.
csak
0
nap
0
óra

Termék-és szolgáltatás újdonságok

Látogatóink ezen az oldalon kaphatnak információt a 2017-es Personal Hungaryn bemutatásra kerülő piaci újdonságokról.
Kiállítóink részére lehetőséget biztosítunk, hogy legújabb termékeiket vagy szolgáltatásaikat weboldalunkon közzétegyék. Ha szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját, küldje el részünkre az újdonságról szóló max. 1,5 oldalas anyagot a következő e-mail címre: info@personal-hungary.com


Interaktív dolgozói kommunikációs felület

Az ECM megoldás egyszerűen használható, felhasználóbarát és testreszabható interaktív szoftver felület, amely különböző eszközökön fut: PC, ipari PC, tablet, kiosk, mobil. Teljes körűen támogatja a dolgozói kommunikációt, valamint az employer brandinget, integrálható meglévő beléptető, HR és vállalatirányítási rendszerekkel is.


Nemcsak beszélünk róla, de meg is mutatjuk!

Ma Magyarországon szinte nincs olyan nagyvállalat, ahol ne jelenne meg a szolgáltatásorientált architektúra, illetve ahol ne SOA-alapon (Service-Oriented Architecture) folytatnák a nagy integrációval járó, házon belüli szoftverfejlesztéseket. Ugyanakkor a kis- és középvállalatoknál ritka a jelentősebb egyedi szoftverfejlesztés. Többnyire szoftver licenszeket vásárolnak, majd az üzembe helyezés előtt kisebb testre szabási műveleteket végeztetnek.


HR 2017 - De mi változott?

A kollégák. A kommunikáció. A piac. A tanulás. De hogyan? 


Miért kell szoftverasszisztens az ideális munkaerő felkutatásához?

A megbízható munkaerő felkutatása komplex feladat. Rengeteg információ átböngészése, több órányi utánajárás szükséges akár jelentkezőnként is a felelősségteljes döntéshez. A kiválasztás pedig gyakran versenyfutás az idővel. Raagh Recruiter a választás minden lépéséhez.

Önnek is van egy innovatív HR-megoldása?

Szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját?

Küldje el részünkre az újdonságról szóló maximum másfél oldalas anyagot a következő e-mail címre:

info @ personal-hungary.com 

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Médiapartnerek