Termék-és szolgáltatás újdonságok

Látogatóink ezen az oldalon kaphatnak információt a 2017-es Personal Hungaryn bemutatásra kerülő piaci újdonságokról.
Kiállítóink részére lehetőséget biztosítunk, hogy legújabb termékeiket vagy szolgáltatásaikat weboldalunkon közzétegyék. Ha szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját, küldje el részünkre az újdonságról szóló max. 1,5 oldalas anyagot a következő e-mail címre: info@personal-hungary.com


250 db 40-120nm alapterületű lakás és exkluzív Penthouse kiadó!

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a Divinus cégcsoport legújabb termékét, a Divinus Lakás Alapot. 


Interaktív dolgozói kommunikációs felület

Az ECM megoldás egyszerűen használható, felhasználóbarát és testreszabható interaktív szoftver felület, amely különböző eszközökön fut: PC, ipari PC, tablet, kiosk, mobil. Teljes körűen támogatja a dolgozói kommunikációt, valamint az employer brandinget, integrálható meglévő beléptető, HR és vállalatirányítási rendszerekkel is.


Egyedülálló emlődiagnosztika Magyarországon!

Medoc Egészségközpont  - a megelőzés specialistája

Komplex diagnosztika. Jövőbe mutató technológia. Forradalmian új vizsgálati eszközök. Vállalatoknak és magánszemélyeknek egyaránt!


Nemcsak beszélünk róla, de meg is mutatjuk!

Ma Magyarországon szinte nincs olyan nagyvállalat, ahol ne jelenne meg a szolgáltatásorientált architektúra, illetve ahol ne SOA-alapon (Service-Oriented Architecture) folytatnák a nagy integrációval járó, házon belüli szoftverfejlesztéseket. Ugyanakkor a kis- és középvállalatoknál ritka a jelentősebb egyedi szoftverfejlesztés. Többnyire szoftver licenszeket vásárolnak, majd az üzembe helyezés előtt kisebb testre szabási műveleteket végeztetnek.


HR 2017 - De mi változott?

A kollégák. A kommunikáció. A piac. A tanulás. De hogyan? 


Vállalati egészségfejlesztés rendszerbe foglalva

Munkáltatók támogatása aktív részvétellel, munkavállalók motiválása az életmódváltásra. De hogyan? 


Miért kell szoftverasszisztens az ideális munkaerő felkutatásához?

A megbízható munkaerő felkutatása komplex feladat. Rengeteg információ átböngészése, több órányi utánajárás szükséges akár jelentkezőnként is a felelősségteljes döntéshez. A kiválasztás pedig gyakran versenyfutás az idővel. Raagh Recruiter a választás minden lépéséhez.


Szakértő támogatás a munka világában

Munkajogi tudástár (Mt., Kttv., Kjt.) - Adó- és járulékfizetési szabályok – Iratminták - Bírósági döntések -  Jogszabályok

A megújult HR Jogtáron elérhető egy kb. 800 szócikkből álló munkajogi tudástár, amely tömör, áttekinthető szerkezetben foglalja össze mindazt a tudnivalót, ami egy munkáltatónál a foglalkoztatás kapcsán felmerülhet, legyen szó munkajogról, közteherfizetésről, vagy társadalombiztosítási adminisztrációról. Teljes áttekintést ad a munkajogról, végigkövetve a munkaviszonnyal kapcsolatos teendőket, a belépéstől a képzésen, javadalmazáson, munkaidő szervezésen át a kilépésig.

Önnek is van egy innovatív HR-megoldása?

Szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját?

Küldje el részünkre az újdonságról szóló maximum másfél oldalas anyagot a következő e-mail címre:

info @ personal-hungary.com 

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Médiapartnerek