a
2017. november 15-16.
csak
0
nap
0
óra

Termék- és szolgáltatás újdonságok

Leendő látogatóink ezen az oldalon kaphatnak információt a Personal Hungary 2016-on bemutatásra kerülő piaci újdonságokról.
Kiállítóink részére lehetőséget biztosítunk, hogy legújabb termékeiket vagy szolgáltatásaikat weboldalunkon közzétegyék. Feltételek: a terméknek vagy szolgáltatásnak olyan újdonságnak kell lennie, amely először idén, esetleg konkrétan a Personal Hungary Szakkiállításon kerül bemutatásra.
Ha szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját, küldje el részünkre az újdonságról szóló max. 1,5 oldalas anyagot a következő e-mail címre: info@personal-hungary.com


A HR szakemberek álma – Karnyújtásnyira a megoldás!

Szeretné tudni, hogy miért csábítóbb a konkurencia ajánlata a tehetséges munkavállalók számára? Mit tesznek a cégek az employer branding fokozása érdekében? Mi az a juttatás, amit egyre gyakrabban kérnek a dolgozók? Milyen eredményekkel büszkélkedhet az a HR szakember, aki időben felismeri a sportoltatás szükségességét? Melyik az a közel 1000 piacvezető vállalat Magyarországon, aki az All You Can Move SportPass-t választja hosszú évek óta?
Ha Ön még nem csatlakozott, most behozhatja a lemaradást! Ősztől ráadásul RÖVIDÍTETT HŰSÉGIDŐVEL élvezheti a korlátlan sportolás lehetőségét!

Kattintson a részletes információkért


Office Renaissance

Világszerte a munkavállalók 87%-a nem elkötelezett. Partnerünk a Steelcase legújabb, 17 országban végzett, több mint 12 ezer munkavállalót megkérdező kutatása arra kereste a választ, hogy a munkahelyi környezet hogyan befolyásolja a dolgozói elkötelezettséget. Mi, a Blue Business Interior segítünk Önnek abban, hogy a kutatási eredményeinkre, módszertanainkra és objektív mérési módszerünkre alapozva egy olyan irodai ökoszisztémát alakítsunk ki Önnek, mely hozzájárul a dolgozói elköteleződéshez.

Kattintson a részletes információkért


Komplex mozgásszervi programmal szinte minden orvosolható

ÜLŐMUNKA / MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK /ROSSZKEDV / NEM HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Általános, átfogó prevenciós mozgásszűrés, melynek célja a mozgásminőség ellenőrzése, valamint a gerinc, ízületek, izomzat állapotának felmérése. A testet komplex egységben vizsgáljuk, a különböző problémák egymásra gyakorlat hatását is elemezzük. Egyéni méréseket végzünk, amely végeztével a szakember elemzi az értékeket, majd tanácsadást biztosít, sőt, egyénre szabott mozgásprogramot is készít, amely alapján a feltárt problémák javíthatóak. Így a program nem csupán egy szűrés, hanem egyfajta gerinc személyi edzésprogram is.

Kattintson a részletes információkért


Evaluter Applikációk

Mi a Blend Your Solution-nél hiszünk abban, hogy amit mérünk, az javulni kezd, hiszen a mérés folyamatosan fókuszban tartja az elvárt működésmódokat és visszacsatolást is ad arra, hogy ezek mennyiben teljesülnek. Friss fejlesztésünk az Evaluter, mellyel folyamatos, célzott mérésekkel valós idejű adatokat gyűjthetünk és elemezhetünk, így javítva a visszajelzési kultúrát.

Kattintson a részletes információkért


Állítsuk meg az elvándorlást! Napjaink fluktuációkezelése

Az elmúlt egy évben kialakult súlyos munkaerőhiány egyik következménye a soha nem tapasztalt mértékű, 50-70, akár 100% feletti fluktuáció. Mi az oka? Hogy állíthatjuk meg ezt a folyamatot? Alig találunk új munkaerőt és már a régi munkavállalók is felmondanak! Mit tehetünk ellene?

Kattintson a részletes információkért


Angol nyelvű vezetői karaktereket építünk

A legtöbb vezető ma már beszél angolul - ez nem kérdés. A kérdés csupán az, hogy milyen színvonalon...  Elég hatékonyan ahhoz, hogy ugyanúgy tárgyaljon és prezentáljon, mint magyarul? Ugyanolyan karizmatikus, ha angolul kell a csapatát vagy a brandet képviselnie? Ha szeretnéd megtudni, hogy az International Business Communication trénerei hogyan építenek fel angol nyelvű vezetői karaktereket vagy akár komplett vezetői csapatokat, szeretettel várunk bemutatóinkon és standunknál!

Kattintson a részletes információkért


Munkanélküliség munkaerőhiány idején?

Ez a paradox jelenség gyakran jön szembe velünk: információs- és kommunikációs rés tátong a munkaadók és munkavállalók között. Az egyik oldal a munkaerőhiány megoldását keresi, a másik oldal pedig a választ arra a kérdésre, hogy miként tudna megfelelni az igényeknek, hol találja meg a helyét a munkaerőpiacon?

Kattintson a részletes információkért


Bemutatjuk a jövő irodáját!

A Kinnarps nemzetközi szakértője segítségével most megtudhatja, hogyan válhat az Ön munkakörnyezete is olyan inspiratív munkahellyé, ahova örömmel járnak a munkatársak, és a maximumot teljesítik!

Kattintson a részletes információkért


Miért a kutya és a ló?

Módszertanunk alapjait a természet adta csodákra, a kutyákra és a lovakra építjük, ugyanis ösztöneik évezredek óta biztos háttérként szolgálnak a hatékony működéshez, úgy az emberrel, mint nélküle. Szervezetfejlesztési és képzési folyamatinkban testközelből tapasztalhatják résztvevőink az állatokat, tréningjeinken ugyanis segítségükkel vizsgálhatjuk önmagunkat.

Kattintson a részletes információkért


Inkább egy jó story, vagy közös olvasási gyakorlat?

A prezentáció a mindennapi életünk része. Nem csak trénereknek és előadóknak fontos. Minél keményebb a verseny és bonyolultabb a téma, annál fontosabb az előadó személyének a hatása. Csupán egyetlen prezentáció döntő erejű lehet abban, hogy zöld utat kap-e egy projekt, sikerül-e megszereznünk az előléptetést vagy netán üres kézzel kell távoznunk. A meggyőzés képessége tanulható. Ezt tapasztalják HPS tréningjeink résztvevői.

Kattintson a részletes információkért


Új fegyverek a dolgozók megtartására és a jó munkaerő megszerzésére

A munkaerőhiány miatt a meglévő dolgozói állomány hatékony működtetése jelenleg az egyik legnagyobb probléma Magyarországon és a nyugati társadalmakban. Ez a helyzet folyamatosan romlik. Egyik megoldási irány: olyan fejlett HR támogató szoftverek használata, amelyekkel pontosan megismerhető a dolgozók motivációja, jövőképe, fejlesztési-képzési lehetőségei.

Kattintson a részletes információkért


A Monster bemutatja:

Jeff Taylor, a Monster alapítója 1993-ban elsőként álmodta meg az internetes álláskeresést, hogy a munkavállalók és a munkaadók egy platformon találkozzanak. A Monster azóta is szenvedélyesen és elkötelezetten törekszik az internetes toborzási megoldások innovatív fejlesztésére, így a kezdeti állásoldal mára egyedülálló globális szolgáltatóvá vált, mely felöleli az álláskeresés, toborzás, karrier- és tehetség-menedzsment szolgáltatások teljes körét.

Kattintson a részletes információkért


Munkaidő-nyilvántartáskáosz a vállaltoknál

A művezetők elkészítik a munkaidő beosztásokat Excel táblában. A beléptető rögzíti az érkezéseket és távozásokat. A HR ellenőrzi az elfelejtett kártyahúzásokat. E-mailt küld a művezetőknek, hogy ellenőrizzék le a tényleges munkaidő kezdést és véget. A művezetők Excel táblát készítenek erről és elküldik a HR-nek. A HR adminisztrál. Ezt követően össze kellene nézni a beosztásokat a nyilvántartásokkal. Ez lehetetlen küldetés! Csak a nyilvántartásból a HR kiszámolgatja az összesített munkaidőket, majd a bérügy ezeket "bepötyögi" a bérprogramba. Végezetül a HR csinál sok-sok Excel táblát a vezetői statisztikai igények kielégítésére...

Kattintson a részletes információkért


proAbility projekt - Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának támogatása a munkáltatókképzésén keresztül

Magyarországon ma minden 25 főnél több alkalmazottat foglalkoztató cég évente csaknem egymillió forint adót takaríthat meg, ha egy megváltozott munkaképességű dolgozót foglalkoztat. Ezt a kedvezményt a legtöbb foglalkoztató mégsem veszi igénybe. Erre keresett válaszokat a proAbility projekt kutatása az érdekelt csoportok és szakértők bevonásával, valamint korábbi kutatások és kezdeményezések tapasztalatainak tanulmányozásával. A kutatást felhasználva fejlesztettek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói képzési és tananyagokat HR-szakemberek, illetve felsővezetők, illetve a gazdaságtudományi szakok hallgatói számára.

Kattintson a részletes információkért


JÓL-LENNI menő! - Egyedülálló szervezetfejlesztési rendszer

Napjainkban a technológia sosem látott mértékben teszi élhetőbbé a világot. Ezt a nagyléptékű fejlődést azonban számos aggasztó jelenség is kíséri: iparágak alakulnak át, foglalkozások tűnnek el néhány év alatt, dolgozó emberek maradnak jövőkép nélkül. Innovatív módszertant és teljesen újszerű szoftvercsaládot magába foglaló humán- és szervezetfejlesztési rendszert fejlesztett a ProSelf International Zrt.

Kattintson a részletes információkért


Stressz Audit - Felelős HR stratégia és szervezetfejlesztés

Magyarországon az alkalmazottak többsége gyakran stresszesnek tartja munkahelyét, ez rontja mind az egyén, mind a vállalat hatékonyságát. Csökkenteni szeretné az ártó stressz káros hatásait? Növelné munkatársai és cége teljesítményét? Visszaszorítaná a munkahelyi hiányzások számát és a fluktuáció mértékét? Szívesen látna több kreativitást és motivált dolgozókat a szervezete minden szintjén? Vonzó, hosszú távon megbecsült munkahelyként tűnne fel az álláspiacon? Forduljon hozzánk! A Stressz Audit az Ön cégére szabott megoldást kínál a felméréstől a beavatkozásig és az eredmények visszaméréséig.

Kattintson a részletes információkért


Professzionális rendezvényhelyszínek az ország két pontján

A Residence Hotels az ország legszebb pontjain, Siófokon a Residence Balaton****superior és a Kékes lábánál – a Residence Ózon****superior a Mátrában várja a céges rendezvényeket, konferenciákat egyedülállóan magas színvonalú, minden részletre kiterjedő szervezéssel és lebonyolítással. Kiegészítő programok sokasága hegyen-völgyön, szárazon és vízen!

Kattintson a részletes információkért


mySPIRIT Egészségprogram

A stressz, a kimerültség, a nem megfelelő életmód következtében fizikai és pszichés tényezők zavarhatják meg a szervezet egyensúlyi állapotát.A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa és a hévízi Naturmed Hotel Carbona mySPIRIT Egészségprogramja állapotfelmésekkel, orvosi vizsgálatokkal, egyénre szabott étkezési tanácsokkal, mozgásprogrammal és közel 100 féle gyógyászati és wellness kezeléssel  útmutatást és gyakorlati megoldást kínál az életmódváltáshoz.

Kattintson a részletes információkért


Helló Egészség! - az egészséges munkavállaló lojális munkavállaló

Mi a Vienna Life-nál abban hiszünk, hogy a betegségek gyógyítása helyett azok megelőzésére kell törekednünk. Ezért tekintjük elsődleges feladatunknak az egészséges életmód és a prevenció széleskörű elterjesztését. Aktívan és valódi programokkal támogatjuk az egészséges életmódot, és meg is jutalmazzuk azokat, akik aktívan tesznek egészségükért.

Kattintson a részletes információkért


Szakértő támogatás a munka világában

Nehezen igazodik el a folyamatosan változó munkajogi szabályok között? Használja munkájához a Wolters Kluwer Kft. online szolgáltatásait! Ha a jogalkalmazásban segítségre van szüksége vagy a joganyagok keresgélésével sok időt veszít, válassza az új HR Jogtárat! Ha a munkajogi és bérszámfejtési folyamatok áttekintéséhez keres megbízható segítséget, a Munkajog és Bérszámfejtés Navigátorok jelentik a megoldást, amelyek a jogi eljárásokat folyamatábrák segítségével követi végig és elérhetővé teszik Önnek a kapcsolódó jogi dokumentumokat is.

Kattintson a részletes információkért

Önnek is van egy innovatív HR-megoldása?

Szeretné, hogy ügyfelei mielőbb informálva legyenek új termékéről, szolgáltatásáról, és hogy minél több látogató tekintse meg standját?

Küldje el részünkre az újdonságról szóló maximum másfél oldalas anyagot a következő e-mail címre:

info @ personal-hungary.com 

Kapcsolattartó

Német Gábor

Projektvezető

g.nemet @ messe.org
Tel: +36 1 8862 840

Médiapartnerek