Vélemények a szakkiállításról


„Minden korszakban vannak szenvedélyes tanárok és vannak a tudásukra kíváncsi emberek. Mégis, időnként összejön a kínálat a kereslettel, máskor meg nem. Csak akkor tud összejönni, ha van egy profi szervező, aki úgy csinálja, ahogy az adott korszakban éppen kell. A Personal Hungary 2013-nak volt ilyen profi szervezője, és nekünk azóta is nagyon jó előadni úgy, hogy még a csilláron is lógnak.“

Baracskai Zoltán, Mérő László

„Úgy gondolom, hogy a kiállítás évről évre a HR vezetőknek az olvasztótégelye. Biztos, hogy aki ezzelfoglalkozik, annak itt kell lennie, kapja az impulzusokat, emberekkel beszéljen, nézze meg a trendeket, úgyhogy én is ezért jöttem, még itt is maradok egy fél órát."


Essősy Zsombor, elnök-vezérigazgató, MAPI Zrt.

„A kerekasztal beszélgetés jó lehetőség érvek ütköztetésére , új ötleteknek a megismerése más szemszögből, más nézőpontból. Így jobban megérthetjük az embereket és így jobban tudjuk őket motiválni is.”Károlyi László, vezérigazgató, Legrand Magyarország Zrt.

"Nagyon jó, nagyon hasznos, nagyon fontos, hogy legyen minden évben.”Komócsin Laura, ügyvezető igazgató, Business Coach Kft.

„Ez egy nagyon érdekes kiállítás, sok színes lehetőséget lehet találni azzal kapcsolatosan, hogy ki hogyan gondolkodik, mit lehet másként csinálni, mihez lehet hozzáférni.”

Szolyák Tamás, ügyvezető igazgató, NOVARTIS

„A NEXON 2015-ben 9. alkalommal vett részt a Personal Hungary Szakkiállításon, mely ideális helyszínt és lehetőséget nyújtott új innovációink bemutatására a HR szakma képviselőinek.”

Ocskay Szilárd, ügyvezető igazgató, Nexon Kft 

"A Personal Hungary HR Szakkiállítás a HR szakma legnagyobb rendezvénye. A HR felsővezetők, a szakmai érdeklődő partnerekk, az IT vezetők, a jövő generációját oktató Oktatási Intézmények szakoktatói és diákjai ezen a fórumon értesülhetnek a legújabb szakmai újdonságokról, az egyedi elképzeléseket is megvalósító szolgáltatók megoldásairól, továbbképzési, juttatási és pihenési ajánlatokról. A Szakkiállítás Szervezői nemzetközi szintű helyszínt és szolgáltatást biztosítanak ehhez. Cégünk, a Perbit HR Magarország Kft. évről évre több érdeklődőt és potenciális partnert szerez a rendezvény alatt. Számos referenciánkat a HR területről érdeklődő látogatók közreműködésével szereztük."

Fejér Tamás, Ügyvezető igazgató, Perbit HR Magyarország Kft.

"A Woltes Kluwer Kft., mint munkajogi és HR szakkönyvek, folyóiratok kiadója és jogi adatbázis szolgáltató, már több alkalommal részt vett a Personal Hungary kiállításon. 2015-ben már saját előadónk is szerepelt, az új helyszín és a játékunk sok érdeklődőt vonzott, ami ismét bebizonyította, hogy sikeres az együttműködés a szervezőkkel. Jövőre is várjuk a szakma iránt elkötelezett érdeklődőket!”
Gócza Éva, főszerkesztő, Jogi, munkajogi portfólió, Wolters Kluwer Kft.  

"A Personal Hungary 2015-ös megújulása egybeesett a Monster Magyarország megújulásával, ezért a Monster két egyedi standdal is képviseltette magát. A szakmai kiállítás remek lehetőséget nyújtott a partnereinkkel, többi kiállítóval való személyes találkozóra, kötetlen és nyitott beszélgetésekre, új szolgáltatásaink bemutatására és a kapcsolatépítésre. A szervezők kedvesen és fáradhatatlanul támogatták munkánkat, sikerünket. A Millenáris, mint új helyszín nem csak jól megközelíthető, hanem igényes is, az izgalmas és színes előadásokra pedig még saját munkatársaink is kíváncsiak voltak. Köszönjük, hogy részesei lehettünk a Personal Hungary megújulásának."

Zétényi Anna, ügyvezető, Monster Magyarország Kft.  

„Igyekszünk minden évben jelen lenni, itt megtaláljuk azokat a partnereket, akikkel később együtt tudunk működni, illetve azokat az előadásokat és standokat, amik érdekelnek. A hangulatát szeretjük.”


Andó Zsombor, Legrand Zrt.

„Nagyon magas színvonalú, ugyanolyan magas, vagy még jobb, mint egy-két évvel ezelőtt. Nagyon színvonalas programokat látok, híres-neves arcokat látok itt előadást tartani, ami szerintem nagyon feldobja a rendezvényt.”

Kerékgyártó Laura, HR manager, Trilak Festékgyártó Kft.

"Azért jó itt lenni, mert sok ajánlatot kapok és én tudom kiválasztani, hogy mi az, ami érdekel ezek közül. Ezen kívül az előadások és a gyakorlati fórumok is nagyon hasznosak.”


Farkas Attila, DKV Zrt.

„Ma bizonyos változásokról vagy általában a trendekről az információk nem állnak rendelkezésre. Ezért nagyon fontos a kapcsolati háló építése. Tehát hogyha ez a Szakkiállítás azt szolgálja, hogy a standokon keresztül egyszerűen információt lehet begyűjteni, akkor az már szerintem önmagában előny, és ezt támogatólag erősíteni kell.”Dr. Dudás Katalin, ügyvéd, munkajogász, az Országos Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség volt elnöke

"Immár 13. éve működünk együtt a Personal Hungary szervezőivel Magyarország legnagyobb HR szakmai rendezvényével. Számunkra kiemelten fontos a HR piac, munkaerő piaci kommunikációs csatornáinkat, szolgáltatásainkat többségében humán szakemberek veszik igénybe. A rendezvényen mód nyílik a régi kapcsolatok ápolására, és új kapcsolatok felvételére. Nem utolsó sorban olyan professzionális környezetben tudunk akár előadással, akár a standunkkal megjelenni, ami tökéletesen illeszkedik a HVG HR Center céljaihoz!"

HVG HR Center  

„Itt van a szakma, mindenki itt van, aki számít. Ez a kiállítás nekünk van kitalálva.”Nagy József, Vezető tanácsadó, L-SOFT Zrt.  

„Érdekes, izgalmas, jól szervezett rendezvény. Legfőképpen az előadások és a standok érdekelnek.„

Dr. Drjenovszky Zsófia, MTVA

Médiapartnerek