Információk


A Personal Hungary HR szakembereknek, döntéshozóknak, vállalatvezetőknek, közigazgatási-, és nonprofi t-szervezetek vezetőinek szól. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy más szakmai területről érkező látogatók belépését ellenőrizze.


Időpont

2016. november 16-17.


Nyitvatartás

Szerdán és csütörtökön 9:00 - 17:30Szakmai látogatók

 

 

HR vezetők
HR menedzserek
Vállalatvezetők
HR specialisták (pl. kompenzációért, toborzásért vagy tréningekért, HR kontrollingért felelős szakemberek)
Munkaügyi vezetők
Személyzeti vezetők
Vonalbeli vezetők
A közigazgatás humán szakértői
Egészségügyi szervezetek döntéshozói
Vállalati- és személyügyi tanácsadók
Szakújságí¬rók, könyvkiadók
IT igazgató
IT menedzser
Informatikai vezető
Fejlesztési igazgató/menedzser
Kutatási fejlesztési vezető
K+F főnök
Infokommunikációs részleg-, csoport-, osztályvezető


Kiállítók

A Personal Hungary Magyarország legnagyobb Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítása, mely 2016-ban 13. alkalommal kerül megrendezésre. 2015-ben két nap alatt összesen 2113 HR szakember látogató tekintette meg az 59 kiállító standját. Kiállítóink a szoftvermegoldások, hardver, emberierőforrás, vállalati, jogi tanácsadás, személyügyi szolgáltatások, továbbképzés és tréning, eLearning / vegyes képzési formák, szemináriumok, szeminárium- és konferencia hotelek, egyéb szolgáltatások témakörökban várják partnereiket.


Események

A Personal Hungary elsődleges célja a szakkiállítás és a gyakorlati fórumok összekötése. Ez lehetőséget biztosít egyfelől a kiállítóknak arra, hogy a gyakorlatban mutassák be és magyarázzák el alkalmazásaikat és termékeiket. Rendkívül vonzó lehet ez a kombináció másfelől a látogatók számára is, hiszen részt vehetnek számos, különböző témakörben megrendezett magas színvonalú előadáson és vitafórumon. További információkat a Personal Hungary-röl szóló menüpontban olvashat.  


A Personal Hungary-röl

A Personal Hungary Magyarország legnagyobb Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítása, mely 2016-ban 13. alkalommal kerül megrendezésre.

Tavalyi évünk röviden:

  • Két nap alatt összesen 2113 HR szakember látogató
  • 59 kiállító
  • 100 elöadas
  • 32 szakértői program
  • Hét hivatalos szakértő
  • Vendégelőadók: Prof. Dr. Baracskai Zoltán, Prof. Dr. Mérő László, Halácsy Péter, Orosz Györgyi, Jonathan Campbell
  • Workshopok és pódiumbeszélgetések

A Personal Hungary nem csupán kiállítás, de találkozási pont szakmai pertnerek és ügyfeleik között.


Szervező

A spring Messe Management szakmai kiállításokat szervez a versenyszférában emberieröforrás, professzionális tanulás, munkahelyi egészség és munka és karrier témákban. A sokéves kiállításszervezöi tapasztalat, a szakterületeken meglévö szakértelem és a kiemelt ügyfélorintáltság teszik a Spring kiállításit meghatározóvá. A spring-kiállítások a termékújdonságok, az innovatív ötletek és az új vezetési módszerek bemutatkozásának elsödleges színtere. A Deutsche Messe AG cégcsoport tagja, a spring Messe Management rendezvényeivel jelen van Németországban, Ausztriában, Törökországban, Oroszországban és Magyarországon is.

Médiapartnerek